BG/ENG
В рамките на два пълни дни 6, 7 октомври 2018 г, в НДК ще се проведе 1-ВОТО ИЗДАНИЕ НА Expo Hospitals – Изложение на болнични заведения и представяне на нови лечебни методи и възможности за получаване на висококачествено, надеждно, бързо и достъпно медицинско лечение.

Отдавна чакано, Изложението ще бъде от изключителна полза на пациентите да получават качествено лечение и запознаване с мрежата болнични заведения, покриващи изцяло нуждите им.
Избягвайки от стреса на хората в болничната обстановка, Изложението дава възможност за „спокоен разговор на кафе“ отностно най-високотехнологични методи на лечение и възможност за преместване на лечението на даден пациент от една държава в друга.

Националният дворец на Културата е избран като място за провеждане на изложнието през 2018 г, като е добре позната локация на обществото, а достъпа с градски и др транспорт е лесен и удобен.
Щандовете на болничните заведения ще бъдат разположени в Централното Фоайе на НДК, с безплатен достъп на всички посетители.

В съвременното ни Здравеопазване пациентите имат възможността за най-ефективни и високотехнологични методи за лечение при различни заболявания или други здравни услуги повишаващи качеството на живот и дори външния им вид. В концепцията на Изложението е заложено основно информираност в неболнична обстановка за видовете услуги и здравни грижи, които предлагат болниците в България, както и в съседните ни държави и Западна Европа.

Изложението предлага отлична възможност на хората, в неболнична среда да се запознаят с възможностите за профилактика, диагностика и лечения на различни заболявания или процедури подобряващи начина им на живот или естетичен вид.
Посетителите ще имат възможност за безплатни прегледи на място, консултации с водещи български и чужди специалисти, дискусионна и съпътстваща програма, която ще бъде обявена 1 месец преди мероприятието.

Официално откриване ще бъде на 6 октомври 2018г , 10:00 часа, в централното фоайе на НДК. Официалните гости ще бъдат обявени допълнително..

 

Медийни партньори: